Car Dipping

Bij Car Dipping wordt uw auto overgespoten met vloeibaar rubber, niet te verwarren met car-wrapping, waarbij een folie op de auto wordt aangebracht. Het spuiten gebeurt in meerdere lagen voor een optimaal resultaat. Daarbij kan het aangebrachte rubber altijd zonder residu worden verwijderd.

Het dippen is een perfecte manier om uw voertuig of bepaalde delen hiervan te voorzien van een andere kleur. Het rubber is verkrijgbaar in alle kleuren, zelfs in trendy neon en speciale tinten. Uiteraard kan uw auto ook kleurloos worden overgespoten, ideaal om nieuwe voertuigen te beschermen tegen bijvoorbeeld steenslag.

Daarnaast is de dip net zo sterk en licht als normale car-wrap maar is veel makkelijker weer te verwijderen. En dat zonder dat u zich uw vingers verbrandt aan de hete lucht föhn die nodig is voor het wrappen. Tevens is het financiële plaatje ook niet onbelangrijk, de dip is namelijk stukken goedkoper. Als men cardippen vergelijkt met car-wrappen bespaart men met een normale middenklasse sedan 40 tot 50 % en met een autospuiterij zelfs tot 70%.

Als men het voertuig in zijn geheel laat dippen geeft dit ook een tijdsbesparing van ongeveer 50 % tegenover car-wrapping. In één á twee dagen heeft u uw voertuig terug in een prachtig nieuw jasje.

Hebt u speciale wensen of specifiek ontwerp? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Hebt u andere vragen over Car Dipping of interesse in een offerte op maat? Wij staan u graag te woord!